Een moment voor jezelf..

Oxilock Plasma Reset 
ByJamely

Jean Paul Myné Oxilock Plasma hersteld de zwavelbruggen in het haar, je haar word sterker van kwaliteit en het gaat ervan glanzen! Ook is door de Jean Paul Myné Oxilock Plasma je haar beter kambaar, waardoor je weer minder klitten hebt en het haar minder snel afbreekt. Door de  Jean Paul Myné Oxilock Plasma behandeling te herhalen bij elke kleurbehandeling zorg je dat de chemische processen minder schade kunnen aanrichten aan het haar. Door de J ean Paul Myné Oxilock Plasma krijg je gezond haar. 

Oxilock Plasma Reset werking

De Jean Paul Myné oxilock plasma kan je ook in een kuurvorm afnemen, je zou eens per 3 weken opeenvolgend de behandeling kunnen doen voor gezond haar. Hierdoor word poreus haar weer sterker.

Ook is er de oxilock plasma reset behandeling. De oxilock plasma reset behandeling is een soort “detox” kuur voor het haar. Het haalt zware metalen uit het haar zodat je gezond haar krijgt. Doordat deze metalen uit het haar verwijderd worden zal je merken dat het heel zacht maar sterk aanvoelt.

Over Oxilock Plasma Reset

Oxilock Plasma Reset voor alle soorten haar

De oxilock plasma reset behandeling kun je combineren met Jean paul myné oxilock plasma voor het beste resultaat! Ook is er de hatha shampoo, conditioner en masker waar oxilock plasma in verwerkt zit om het thuis ook bij te houden voor gezond haar. 

De Jean Paul Myné oxilock plasma en de oxilock plasma reset behandeling is ook te combineren met de haar botox treatment om gezond haar te krijgen en het echt een boost te geven!

Voordelen van Oxilock Plasma Reset

Minder klitten in haar
Sterker haar
niet getest op dieren
Gezonder
Milder voor je haar
Vermindert afbreken van het haar met 98%
vegan, glutenvrij & biologisch
Ook voor poreus haar
Betere glans
Over Oxilock Plasma Amazing

Oxilock Plasma Amazing voor alle soorten haar

Voor extreem beschadigd haar bieden wij de Oxilock Plasma Amazing behandeling aan. Een drievoudig herstelvermogen voor haar dat beschadigd is door chemische of andere agressieve behandelingen. Oxilock verminderd het afbreken van het haar en weet de haarvezels te herstellen.

Oxilock Plasma Amazing werking

De Oxilock Plasma Amazing kan op drie verschillende manieren worden toegepast, namelijk: als een detox en intensief herstellende behandeling, als een herstelbehandeling of tijdens een uitgroeibehandeling. Dit is natuurlijk afhankelijk van het gewenste resultaat. De voordelen van Oxilock Plasma Amazing zijn nagenoeg hetzelfde, voor elk haartype is er dus weer een unieke behandeling op maat. Stuur een foto door of kom langs voor een persoonlijk Oxilock advies op maat!


Wij geven je graag persoonlijk Oxilock advies op maat.

×

Hallo!

Klik op Jamely of stuur een e-mail naar: info@byjamely.nl
Jolanda bereiken? App of bel: +31 6 46 15 02 96

×