Een moment voor jezelf..

Balayage in Utrecht 
ByJamely

De trend is niet meer weg te denken van de rode lopers en het dagelijks straatbeeld: balayage. Je haar krijgt de geliefde sunkissed look, dankzij de unieke kleurtechniek. Een groot bijkomend voordeel: Balayage geeft amper uitgroei. It looks all natural!


Balayage werking

De in de jaren 70 ontwikkelde techniek wordt aangebracht met de losse hand en een kwast. Het resultaat zijn subtiele ‘vegen’ in de lengte van het haar. Hierdoor ziet je haar er een stuk minder geverfd uit, omdat iedere lok op een natuurlijke manier in elkaar overloopt. De kleur wordt aangebracht aan de oppervlakte van het haar, en niet geheel verzadigd wat normaliter wordt gedaan. De Balayage kleuring in Vleuten kan worden toegepast op iedere coupe: van de korte pixiecut tot halflang en lang haar.

Over Balayage

Balayage in Utrecht voor alle soorten haar

Deze kleurtechniek kan toegepast worden bij zowel blond als bruin haar. Balayage werkt bij alle haarlengtes, van lang haar tot aan een kort koppie. bij stijl, slag of krulhaar. Wij bekijken altijd samen met jou welke kleur het beste staat! Onze By Jamely kappers in Vleuten – Utrecht staan klaar voor jou.

Alle voordelen van Balayage

Blijft langer mooi
niet getest op dieren
Gezonder 
Milder voor je haar
Betere grijsdekking
Milieuvriendelijk
Minder uitgroei
Betere glans

Tevreden klanten ByJamely
before and after balayage

After
After
After
Before
Before
Balayage treatment

Wij geven je graag persoonlijk Balayage advies op maat.

×

Hallo!

Klik op Jamely of stuur een e-mail naar: info@byjamely.nl
Jolanda bereiken? App of bel: +31 6 46 15 02 96

×