Een moment voor jezelf..

Haar Botox 
ByJamely

Haar botox is bedoeld om een boost aan het haar te geven! Met de haar botox word je haar sterk, gezond en zacht. Alle haarschubben worden beschermd en gesloten. Door de botox behandeling haar tussen de 6 en 12 weken te herhalen zorg je ervoor dat het haar beter word beschermd tegen negatieve invloeden van buitenaf. Het resultaat met de haar botox is gelijk zichtbaar en voelbaar. Een enkele behandeling is al genoeg om resultaat te kunnen zien. Je zou ervoor kunnen kiezen de haar botox een aantal keer om de 4 weken te herhalen om je haar echt een boost te geven! 

Haar Botox werking

De haar botox is geen lange behandeling, het neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. Het haar word van tevoren gewassen. Na de haar botox is het belangrijk het haar tot 24 uur na de uitvoering niet te wassen of nat te maken. Ook is het belangrijk het haar 24 uur los te dragen.

De haar botox bestaat uit natuurlijke stoffen om jouw haar een echt botox effect te geven. Het herstelt jouw gespleten puntjes. Dit gebeurt door de onmiddellijke regeneratie van beschadigde haarvezels. Natuurlijk gebeurt dit alles met natuurlijke producten. 

Onze specialisten gebruiken hiervoor de Thermo Repair Top Up. Een product dat zorgt voor een direct “plumping” effect. Geef wat volume aan je haar en geniet van een echt botox effect. Dit product is ook in de webshop te kopen.

Afhankelijk van hoe vaak u het haar wast, is het advies om deze behandeling iedere 4 tot 6 weken te herhalen. Voor het beste resultaat!

ByJamely biedt verschillende treatments:

Ultra Deluxe Botox incl. Detox,
Oxilock en knippen
Deluxe Botox incl. Oxilock en knippen Botox treatment 


Over haar Botox

Haar Botox voor alle soorten haar

Deze haar Botox behandeling kan toegepast worden bij elk soort haartype. Haar Botox werkt bij alle haarlengtes, van lang haar tot aan een kort koppie, bij stijl, slag of krulhaar. Onze ByJamely kappers in Vleuten geven je graag advies hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Voordelen van Botox

Beschermt de haarschubben
Hersteld de haarvezels
niet getest op dieren
Gezonder haar
Gladder, zachter en gezonder
Direct voller en dikker haar
Veerkrachtiger haar
Geschikt voor elk haartype
Snelle behandeling

Tevreden klanten ByJamely
before and after Haar Botox

After
After
After
Before
Before

Wij geven je graag persoonlijk Haar Botox advies op maat.

×

Hallo!

Klik op Jamely of stuur een e-mail naar: info@byjamely.nl
Jolanda bereiken? App of bel: +31 6 46 15 02 96

×