ByJamely Vleuten & Terwijde
een moment voor jezelf…

ByJamely staat voor healthy hair 

Jolanda & Jamely zijn de eigenaressen van de kapsalon in Vleuten. Onlangs is onze salon in Vleuten helemaal verbouwd naar onze smaak! We wilden graag een salon waar iedereen van zou opkijken, en dat is gelukt! In de kapsalon hebben we de kleuren roze, goud en marmerlook verwerkt waardoor het een unieke en warme uitstraling heeft.  Daarnaast hebben wij februari 2023 feestelijk onze nieuwe kapsalon in Terwijde geopend.

Toegankelijke luxe gecombineerd met passie

De kapsalons in Vleuten en Terwijde zijn een officiele salon van het Italiaanse merk Jean Paul Myné. Dit merk is uniek door de samenwerkingen met verschillende specialisten, te plastic te recyclen uit de zee en door de vegan ingrediënten die niet op dieren zijn getest! Wij hebben verschillende specialisaties in onder andere: Balayage, keratine, mesotherapie, haarverlenging, knippen en highlight behandelingen.Wij bieden persoonlijke aandacht als kapper Vleuten. 

De locaties liggen gelegen in Utrecht, namelijk Vleuten en Terwijde. Makkelijk te bereiken vanaf Utrecht, maar ook vanuit: Maarssen, de Meern, Leidsche Rijn, Vleuterweide, Harmelen, Nieuwegein en IJsselstein. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur of in de straat. Bij kapsalon Jamely zijn ook een bushalte en een treinstation (Vleuten en Terwijde)  op loopafstand.

Ons team

De professionele kapsters van ByJamely mogen al jaren mensen blij maken met een nieuw kapsel. Onze expertise op vele unieke kapperstechnieken maakt dat klanten tevreden zijn en graag bij ons terugkomen. Meet our team!

Jamely

The Owner & Professional Hairdresser

Jamely is innovatief en voor haar jonge leeftijd heeft ze al veel ervaring met de meest moderne kapperstechnieken. Daarnaast is Jamely expert in het geven van passend advies bij de juiste klant. 

Jolanda 

The Owner & Professional Hairdresser

Jolanda is een gezellige, spontane & vlotte kapster met bergen ervaring. Daarnaast heeft ze altijd interesse in de klant en neemt altijd de tijd voor je met een gezellig kopje koffie. 

Wij geven je graag persoonlijk advies op maat.

×

Hallo!

Klik op Jamely of stuur een e-mail naar: info@byjamely.nl
Jolanda bereiken? App of bel: +31 6 46 15 02 96

×