Een moment voor jezelf..

Haarverlenging 
ByJamely

Wij werken met hairweften voor een haarverlenging van echt 100% virgin Remy human haar! Je kan het haar behandelen als je eigen haar. Je kan de extensions dus kleuren, wassen, drogen en krullen. Het word alleen aangeraden dit zo min mogelijk te doen om de kwaliteit van de haarverlenging goed te houden, anders kan het wat droger worden. Als je dit wel graag wilt doen zou je de oxilock plasma Amazing behandeling af en toe kunnen uitvoeren op de haarverlenging. De werking van de oxilock plasma Amazing is hetzelfde als bij het eigen haar, het word er dus sterk van en het haar wordt weer hersteld.

Werking Haarverlenging

Je kunt de haarverlenging in alle gewenste lengtes en kleuren krijgen. Om de haarverlenging op kleur te houden kunnen we een shampoo en masker op kleur maken van de navitas organic touch. Door de shampoo en masker wekelijks te gebruiken en in te laten trekken houd je de haarverlenging goed op kleur en lopen ze niet snel terug.


Over Haarverlenging

Haarverlenging 
voor alle soorten haar

Een haarverlening word ingezet doormiddel van microringetjes in het haar, waar vervolgens de haarverlenging met naald en draad aan vast word genaaid. Omdat het gewicht van de extensions word verdeeld is methode die we gebruiken is niet schadelijk voor het eigen haar. Het omhoog zetten van de wetten zou je tussen de 6 en 12 weken kunnen doen.

Tevreden klanten ByJamely
before and after Haarverlenging

After
After
After
Before
Before
Hairweaves

Wij geven je graag persoonlijk Haarverlenging advies op maat.

×

Hallo!

Klik op Jamely of stuur een e-mail naar: info@byjamely.nl
Jolanda bereiken? App of bel: +31 6 46 15 02 96

×