Keratine Gold ByJamely

Over Keratine Gold

Keratine Gold voor sterk pluizend haar

Zoek je de ideale keratine behandeling om je haar permanent stijl te maken? De formaldehydevrije keratine gold van Jean Paul myné is zeer geschikt om haartypes van zeer krullend tot pluizig haar mooi glad te krijgen. Je kan met deze behandeling het gehele haar ontkrullen. Door de goede en natuurvriendelijke ingrediënten van de keratine behandeling raakt je haar niet beschadigd. 

Werking Keratine Gold

We adviseren de uitgroei van de keratine behandeling tussen de 6/8 maanden bij te werken. Het haar wat behandeld is met de keratine behandeling is permanent stijl, mits er met de geadviseerde producten word gewassen van Jean Paul myné. Alle lijnen zoals de: BJU, OCRYS, navitas organic touch, JALA en de KYKLOS kunnen bij de keratine behandeling worden gebruikt.

Tevreden klanten ByJamely
before and after Keratine Gold

After
After
After
Before
Before
Keratine Gold

Wij geven je graag Keratine Gold advies op maat.

Een moment voor jezelf..

ByJamely Kleuren 

Wij bij By Jamely gebruiken voor het kleuren van het haar de Color Juice & DOC verf van Jean Paul Myne. De eerste en enige waterloze kleur ontwikkeld met Aloë Vera. Door het vervangen van water is er ruimte gecreëerd om stoffen toe te voegen die het kleurproces verbeteren en de gezondheid van het haar garanderen. 


×

Hallo!

Klik op Jamely of stuur een e-mail naar: info@byjamely.nl
Jolanda bereiken? App of bel: +31 6 46 15 02 96

×