Een moment voor jezelf..

Mesotherapie Haar ByJamely

Mesotherapie haar is een cosmetische behandeling waarbij een cocktail van ingrediënten die in de hoofdhuid worden ingebracht. Door mesotherapie haar te doen word haarverlies gestopt en word dunner wordend haar weer voller. De haargroei word gestimuleerd en de kwaliteit van het haar word gezonder en glanzender. Ook word de bloedcirculatie gestimuleerd.

Mesotherapie haar werking

Mesotherapie voor het haar is een cosmetische behandeling waarbij een cocktail van ingrediënten die in de hoofdhuid worden ingebracht. Door mesotherapie haar te doen word haarverlies gestopt en word dunner wordend haar weer voller. De haargroei word gestimuleerd en de kwaliteit van het haar word gezonder en glanzender. Ook word de bloedcirculatie gestimuleerd.

De behandeling mesotherapie haar is vooral effectief bij erfelijke haaruitval maar kan ook effect hebben bij een onrustige hoofdhuid. 

Is de behandeling gevoelig?

Mesotherapie haar word uitgevoerd door middel van kleine prikjes die het cocktail serum in de hoofdhuid inbrengen. De behandeling is nagenoeg pijnloos. 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Wanneer je kiest voor de mesotherapie moet je rekening houden dat je meerder behandelingen nodig hebt om het gewenste resultaat te behalen. Het is aan te raden om te beginnen met een kuurvorm van 6-10 behandelingen opeenvolgend te laten uitvoeren en daarna zou je de mesotherapie eens per 3-6 maanden moeten bijhouden. 

Mesotherapie haar advies voor thuisgebruik

Wij adviseren de speciale KYKLOS lijn, tevens te bestellen op onze webshop, te gebruiken bij de mesotherapie haar behandelingen. Onze specialisten kunnen bij een intake meer informatie geven over hoe je de KYKLOS lijn het beste kan gebruiken. 

Voordelen van Mesotherapie voor het haar

Voller haar
Gezonderer hoofdhuid
niet getest op dieren
Gezonder haar
Minder haarverlies
Onderhoud voor haartransplantatie
vegan, glutenvrij & biologisch
Betere haargroei
Betere glans

Wij geven je graag persoonlijk Mesotherapie advies op maat.

×

Hallo!

Klik op Jamely of stuur een e-mail naar: info@byjamely.nl
Jolanda bereiken? App of bel: +31 6 46 15 02 96

×