De salon

By Jamely staat voor een prettige ongedwongen sfeer met best mogelijke verzorging. Onze stylisten geven je professioneel advies en verzorgen een kapsel dat het beste bij je past. Een afspraak bij ons is een momentje voor je zelf. Even uit de alledaagse hectiek en genieten van een verse kop koffie of thee.
Kom langs en ervaar het zelf!

Onze missie

By Jamely heeft in haar bestaan altijd bewust het concept ontwikkeld. Eigenwijs? Misschien. Bewust bezig met vernieuwen? Altijd. Dat heeft By Jamely dan ook doen kiezen voor de strategische steun van haar omgeving: “De toegevoegde waarde hiervan zit in het zinvol vernieuwen. Op deze manier zorgen wij voor de juiste focus.”

Onze visie

By Jamely, een eigentijdse kapsalon uit Utrecht, heeft een hele andere aanpak dan de standaard kappers.

By Jamely heeft een duidelijke visie: “Minstens zo belangrijk is dat mensen er niet alleen mooi uitzien na het kappersbezoek, maar ook in de periode daarna”. Niet het knippen zelf, maar het advies staat centraal in het concept By Jamely. Zodat de klant ook echt tevreden is met zijn of haar kapsel! “Een leuk kleurtje en een pittige coupe maken het haar wellicht mooier, maar je moet met ideeën komen die passen bij je klant.”

Ons doel

Om deze visie aan te laten sluiten bij een passend product, heeft By Jamely de ‘stijlcheck’ geïntroduceerd. Dit houdt in dat er uitvoerig wordt gekeken naar de stijl van de klant, dat er uitgebreid advies volgt en dat de klant deze in een waardevol boekje mee naar huis krijgt. Deze stijlcheck biedt iets extra’s op een manier die past binnen de stijl van haar haarstudio: luxe, maar tóch toegankelijk.

Uw Coiffeur

Foto van Jamely

Jamely

Hairdresser

Een 23-jarige veteraan in the beauty industry, Jamely heeft de kappersvakschool afgerond en geniet iedere dag van haar werk.