Over ByJamely

ByJamely staat voor healthy hair 

By Jamely staat voor een prettige ongedwongen sfeer met best mogelijke verzorging. Onze stylisten geven je professioneel advies en verzorgen een kapsel dat het beste bij je past. Een afspraak bij ons is een momentje voor jezelf. Even uit de alledaagse hectiek en genieten van een verse kop koffie of thee. Kom langs en ervaar het zelf!

Toegankelijke luxe gecombineerd met passie

De stijlcheck van ByJamely

Om deze visie aan te laten sluiten bij een passend product, heeft By Jamely de ‘stijlcheck’ geïntroduceerd. Dit houdt in dat er uitvoerig wordt gekeken naar de stijl van de klant, dat er uitgebreid advies volgt en dat de klant deze in een waardevol boekje mee naar huis krijgt. Deze stijlcheck biedt iets extra’s op een manier die past binnen de stijl van haar haarstudio: luxe, maar tóch toegankelijk.

Ons team

De professionele kapsters van ByJamely mogen al jaren mensen blij maken met een nieuw kapsel. Onze expertise op vele unieke kapperstechnieken maakt dat klanten tevreden zijn en graag bij ons terugkomen. Meet our team!

Jamely

The Owner & Professional Hairdresser

Jamely is innovatief en voor haar jonge leeftijd heeft ze al veel ervaring met de meest moderne kapperstechnieken. Daarnaast is Jamely expert in het geven van passend advies bij de juiste klant. 

Jolanda 

The Owner & Professional Hairdresser

Jolanda is een gezellige, spontane & vlotte kapster met bergen ervaring. Daarnaast heeft ze altijd interesse in de klant en neemt altijd de tijd voor je met een gezellig kopje koffie. 

Demi

ByJamely Intern

Demi is zeer gedreven om het vak te leren en pakt snel de technieken op. Ze staat altijd klaar voor de klant met een glimlach. Daardoor is ze een mooie aanwinst voor het team van ByJamely.

×

Hallo!

Klik op één van onze vertegenwoordigers hieronder of stuur een e-mail naar: info@byjamely.nl

× Hoe kan ik je helpen?