Keratine Gold By Jamely

Een speciale behandeling om krullerig en pluizend haar glad, gezond en glanzend te maken voor een periode van minimaal 6-10 maanden zonder het haar te beschadigen. Gebruik van steil tang is na deze behandeling vaak niet meer nodig. Je haar blijft ook steil in de regen.

Alleen je nieuwe haar gaat weer slag vertonen na een aantal maanden en dan zou je de behandeling kunnen herhalen op alleen de uitgroei. Het is geen probleem om je haar na deze behandeling te verven of te high lighten.

Het is wel even een zit want de behandeling duurt tussen de 3 en 5 uur afhankelijk van de lengte en dikte van je haar. De behandeling vermindert de opname van water door het haar en beschermt het daarmee tegen vocht, zout water en regen. Het product bevat geen allergenen, formaldehyde of andere schadelijke aldehyde en het haar wordt gemakkelijk te kammen en voelt bij aanraking heel zacht aan.

Keratine Gold Plus Treatment

Wordt in het bijzonder aangeraden voor natuurlijk gekruld haar of afro krulhaar. Belangrijkste ingrediënten: Organische zuren, gehydrolyseerde tarwe proteïnen en bevochtiger 's gemaakt van olijfolie. Keratine plus gold gebruikt een mix van organische zuren, suikers, aminozuren, en proteïne van planten om de vezels van het haar te veranderen en het voor een langere periode glad en steil te maken.